Tagliatelle cu ficatei de pasare
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Tagliatelle gratinate cu scamorza, rețeta anti-risipa pentru resturile de paste
-
Tagliatelle cu feta si rosii
-
Tagliatelle cu ragout de dovlecei, un preparat vegetarian pe care toată lumea îl iubește
-
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Pastele, tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.
- Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei.
- Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate. Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.
- Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat. Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
05/08/2015
Ca sa nu se raceasca, putem trece pastele printr-un jet de apa fierbinte. "Ficatei de pui .. se pune" Se pun, ca e mai multi.