Ingrediente: 1 cățel de usturoi 200 gr roșii cherry 150 ml vin alb Un cub de unt 300 gr scoici (aici congelate) 180 gr paste (pappardelle, tagliatelle, spaghete...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 500 g ficatei de pui 300 g tagliatelle 2-3 rosii 2-3 catei de usturoi 2 lg pasta de rosii sare piper. 1 lg de busuioc proaspat tocat 2-3 lg ulei...
Ingrediente: 160 g tagliatelle proaspete 250 g creveti cruzi, decorticati 1 lingura de ulei de masline extra virgin 2 catei de usturoi, tocati marunt 1/4...
Ingrediente: 400 - 500 g tagliatelle 50 g unt 1 ceapa taiata marunt 300 g ciuperci champinon 400 ml smantana dulce 100 g parmezan razuit 1 trufa neagra...
Ingrediente: 160 g paste 250 g rosii in suc propriu 2 catei de usturoi busuioc proaspat, dar in lipsa se poate inlocui cu cel uscat ulei de masline parmezan 1...
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...
Ingrediente: 1 morcov 1/2 cana migdale inmuiate si scurse 2 catei de usturoi 1 lg ulei de masilne extravirgin 4 buchetele de broccoli 1 lg fulgi de drojdie...
Ingrediente:
un kg calamari
500 g mân?t?rci sau ciuperci albe
250 g smântân?
300 g creve?i decortica?i
ulei
Mod de preparare:
Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i