Tagliatelle gratinate cu scamorza, rețeta anti-risipa pentru resturile de paste

votează acum
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
12 min

Rețeta anti-risipă perfectă pentru pastele rămase! Aici, de altfel, pastele noastre sunt deja însoțite de un sos de dovlecei. Așa că am decis să le gratinăm cu un strop de brânză pentru a le face și mai irezistibile!


Ingrediente

4

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 min
Gătire10 min

Observații

Pot face rețeta chiar dacă nu mai am paste?
Da. Iată cum :
1. Pregătiți Ragoût de dovlecei urmând rețeta de pe site-ul nostru -https://www.petitchef.ro/retete/altele/ragout-de-dovlecei-perfect-pentru-a-insoti-pastele-fid-1578816
2. Fierbeți pastele al-dente și scurge-le
3. Amestecați rapid cu sosul de dovlecei
4. Urmați pașii din această rețetă

Pot folosi o altă formă de paste?
Desigur. Este o rețetă anti-risipă, puteți folosi toate formele de paste deja asezonate cu un sos pe bază de roșii.

Cât timp pot păstra tagliatelle gratinate?
Maxim o zi la frigider într-un recipient cu capac. Cu toate acestea, vă sfătuim să le consumați imediat ce sunt gata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+