Tagliatelle de casa
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.65Euros€ (0.33€/porție)
Rețete inrudite
-
Tagliatelle gratinate cu scamorza, rețeta anti-risipa pentru resturile de paste
-
Tagliatelle cu ragout de dovlecei, un preparat vegetarian pe care toată lumea îl iubește
-
Tagliatelle cu feta si rosii
-
Cum se fac pastele de casă: pappardelle (tagliatelle mari)?
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Punem faina pe masa, batem ouale cu sarea intr-un bol. Si le amestecam bine impreuna cu uleiul pana obtinem un aluat potrivit de tare.
- Intindem aluatul intr-o foaie subtire. Si pe urma o taiem fasii potrivit de late care le lasam la uscat cateva minute.
- Pe urma luam fiecare fasie , o rulam si o taiem cate de subtire dorim.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 537Kcal
- Carbo: 69.7g
- Grăsimi: 19.4g
- Grăsimi sat.: 3.4g
- Proteine: 17.9g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 2.2g
- ProPoints: 14
- SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (165g)