Home
Rețete
Felul principal
Retete cu paste
Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
Smochinele ...ne place sa le mancam asa cum sunt, ca desert, dar si la felul principal! Dragi iubitori de arome dulci-sarate, va oferim o reteta noua, foarte usor de facut: tagliatele cu smochine si pancetta.
Preparare
Prajiti pancetta intr-o tigaie fierbinte. Imediat se s-a rumetit, dati deoparte.
Rumeniti smochinele taiate in 4 in grasimea pancettei. Puneti sare si piper. Puneti capacul pentru cateva minute.
Gatiti pastele in jumatate din timpul indicat pe ambalaj, in apa clocotita cu sare.
Transferati pastele in tigaia cu smochine. Adaugati un polonic cu apa in care au fiert pastele in tigaie impreuna cu jumătate din pancetta prajita.
Gatiti pastele pana cand au absorbit apa. Daca nu sunt suficient de fierte, adaugati mai multa apa de la paste si continuati sa gatiti.
Presarati cu pancetta prajita si miez de nuca si serviti.Pofta buna!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete