Supa crema de spanac cu galuste
Ingrediente
4
supa:
galuste:
Rețete inrudite
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pentru supa:
Se fierbe spanacul, apoi se adauga condimentele si cana de lapte in care se amesteca faina. Se lasa la fiert timp de 20 minute, apoi se strecoara supa, fara a se arunca zeama. - Spanacul se trece prin sita si pasta obtinuta se adauga in zeama. Se pune din nou pe foc 5 minute. Apoi se lasa la racit si se drege cu galbenusul.
- Pentru galuste:
Se taie painea felii si se inmoaie in lapte. Se preseaza ca sa nu fie prea imbibate cu lapte si apoi se trec prin masina de tocat. - Se amesteca mai intai compozitia cu galbenusurile, apoi se adauga albusurile batute spuma, untul si pesmetul.
- Se pune la fiert o cratita cu apa si 1 condimente si cand apa da in clocot se ia cu lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa fiarta.
- Se lasa la fiert pana se ridica la suprafata apei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: