Supa crema de spanac cu galuste

Supa crema de spanac cu galuste
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

supa:

galuste:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa crema de dovleac placintar


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pentru supa:
    Se fierbe spanacul, apoi se adauga condimentele si cana de lapte in care se amesteca faina. Se lasa la fiert timp de 20 minute, apoi se strecoara supa, fara a se arunca zeama.
  • Spanacul se trece prin sita si pasta obtinuta se adauga in zeama. Se pune din nou pe foc 5 minute. Apoi se lasa la racit si se drege cu galbenusul.
  • Pentru galuste:
    Se taie painea felii si se inmoaie in lapte. Se preseaza ca sa nu fie prea imbibate cu lapte si apoi se trec prin masina de tocat.
  • Se amesteca mai intai compozitia cu galbenusurile, apoi se adauga albusurile batute spuma, untul si pesmetul.
  • Se pune la fiert o cratita cu apa si 1 condimente si cand apa da in clocot se ia cu lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa fiarta.
  • Se lasa la fiert pana se ridica la suprafata apei.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

11/08/2013

Prea multa faina si in supa si in galuste

(0) (0) abuz



+