Petitchef

Supa crema de spanac cu galuste

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

supa:

galuste:

Preparare

  • Pentru supa:
    Se fierbe spanacul, apoi se adauga condimentele si cana de lapte in care se amesteca faina. Se lasa la fiert timp de 20 minute, apoi se strecoara supa, fara a se arunca zeama.
  • Spanacul se trece prin sita si pasta obtinuta se adauga in zeama. Se pune din nou pe foc 5 minute. Apoi se lasa la racit si se drege cu galbenusul.
  • Pentru galuste:
    Se taie painea felii si se inmoaie in lapte. Se preseaza ca sa nu fie prea imbibate cu lapte si apoi se trec prin masina de tocat.
  • Se amesteca mai intai compozitia cu galbenusurile, apoi se adauga albusurile batute spuma, untul si pesmetul.
  • Se pune la fiert o cratita cu apa si 1 condimente si cand apa da in clocot se ia cu lingurita din pasta obtinuta si se da drumul galustelor in apa fiarta.
  • Se lasa la fiert pana se ridica la suprafata apei.


Întrebări:




Comentarii:

11/08/2013

Prea multa faina si in supa si in galuste

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Cum sa faci supa crema! Cum sa faci supa crema! Supa crema - colectie de retete Supa crema - colectie de retete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează