Salată de orez cu bambus

O salata ce m-a cucerit :)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
-
Salata de orez (usor si simplu)
-
Salată de orez cu pui, dovlecel, semințe de pin și oțet balsamic
-
Salata cu fidea de orez, creveti, avocado, ou si coriandru
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se călește orezul în o lingură ulei de măsline.
Se adaugă 500 ml apă și se lasă să fiarbă până se absoarbe toată apa.
Se condimentează cu sare.
Se scoate din cratița în care a fiert într-un castron și se lasă să se răcească.
Curățăm legumele, se spală și se taie fideluță.
Încingem 2 linguri ulei de măsline într-un wok și călim ceapa.
După 2 minute adăugăm morcovul, apoi ardeiul gras, dovlecelul și bambusul.
Se amestecă pentru 3 minute la foc mare.
Adăugăm mierea, sosul de soia și oțetul balsamic.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se vor lăsa să se răcească legumele.
Pe 4 farfurii întinse, aranjăm salata tăiată, apoi orezul și deasupra legumele.
Poftă bună!
PS: Puteți să mai adăugați după gust sos de soia și sos Tabasco.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!