Petitchef

Salata cu orez,mazare,porumb si ciuperci

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Orezul se caleste in uleiul incins,se adauga apa si se introduce vasul la cuptor, timp de 30-40 de minute.
  • Ceapa se taie pestisori fini si se freaca cu putina sare. Adauga otetul balsamic. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare si o lingura de otet,sa nu se innegreasca.
  • Mazarea si porumbul se fierb in apa cu sare.Cand sunt gata se pun intr-o sita la scurs si racit.
  • Peste ceapa se pune mazarea fiarta, porumbul si ciupercile, taiate si calite cateva minute in ulei foarte incins impreuna cu usturoiul pisat.
  • Se adauga verdeata, sarea, piperul si nucsoara .Orezul se scoate din cuptor si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se adauga smantana,amestecand usor.
  • Se combina cele doua compozitii: orezul si ceapa, ciupercile, mazarea si porumbul.


Poze

Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 2
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 3
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 4
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 5
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 6
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 7
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 8
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

18/07/2013

Gustoasaaaaaaaaaaaaaaaaa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/03/2013

OK

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Ceva nou si interesant!

(0) (0) Abuz
17/01/2013

Cred ca e buna

(0) (0) Abuz
29/12/2012

O idee noua si interesanta!

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Super pare foarte gustos!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează