Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat sa rezulte bucati cu latimea de vreo 5-6 cm. Sunculita se feliaza foarte subtire pe lungime(eu am luat-o feliata gata), iar patrunjelul se toaca foarte marunt. Fasiile de piept se sareaza si se pipereaza dupa gust, se presara din abundenta cu patrunjel, se acopera cu o felie de sunca, se pune si o fasie de ardei si se ruleaza cat mai strans asa incat sa rezulte un rulou nu prea gros(vreo 3 cm in diametru). La grosimea aceasta rulourile se vor praji foarte repede. Rulourile se prind in scobitori si se pregatesc pe gratarul incins, intorcandu-le pe toate partile. Nu aveti decat sa le alaturati o salata sau altceva si veti obtine o masa rapida si delicioasa. Pentru cei care nu inteleg ce e cu iuteala asta, asa ca mine, ardeiul iute se poate inlocui cu unul gras total "neagresiv". Cam aceasta este toata treaba cu aceste rulouri picante de pui. Ideea mi-a venit urmarind cum se fac niste rulouri de peste si m-am gandit cum sa imbogatesc pieptul de pui, pe care de altfel il folosim foarte des. Adevarul este ca sunculita si patrunjelul din abundenta ii schimba total gustul...
Foarte buna ideea cu ardeiul iute. Fac si eu tot felul de rulouri din piept de pui, cu diferite umpluturi, la cuptor, prajite sau pe gratar dar nu m-am gandit pana acum sa bag si ardei iute in ele. Asa ca, e super ideea!
Comentarii (47):
Foarte bune, eu adaug în rulou și o felie de cașcaval.
Daca mai adaugi in rulou felii de cascaval si de castraveti acrii este si mai bun.
Foarte bun
Foarte buna ideea cu ardeiul iute. Fac si eu tot felul de rulouri din piept de pui, cu diferite umpluturi, la cuptor, prajite sau pe gratar dar nu m-am gandit pana acum sa bag si ardei iute in ele. Asa ca, e super ideea!
Excelenta idee
Apetisante,f.bune
Foarte gustoase si bune
Bune
Grozav de bune.Se pot combina in multe feluri si ies la fel de gustoase.
Ok