Gochujang bulgoghi este un preparat coreean foarte popular,se gateste repede ca de-altfel aproape toate mancarurile asiatice si este deosebit de gustos. Carnea se taie fasiute ?i se pune pentru cateva ore sau de seara pe dimineata ,la marinat cu 3 linguri de sos de soia,1 lingura ulei de susan,2 catei de usturoi taiati marunt si 2 ceapa verde ,partea alba taiata marunt.
Legumele se taie bastona?e,ceapa julien ... intr-o tigaie wok,punem 2 linguri ulei de susan,2 linguri ulei vegetal si calim carnea marinata cam 10 minute la foc mare,amestecam continuu ,apoi adaugam toate legumele t?iate
Mai c?lim 5 minute,adaug?m 5 -6 linguri sos de soia,1 lingura pasta gochujang ?i fulgi de ardei iute,înc? 2 minute pe foc ?i gata! servim presarat deasupra cu seminte de susan prajite ,alaturi de orez simplu fiert si kimchi de castraveti "oi kimchi" Din nou va avertizez ca este foarte picant...voi puteti sa faceti dupa gustul vostru...delicios
Produsele de baza coreene le puteti gasi in magazinele online.
Comentarii:
Mananc mai rar carne de porc , nu ca nu mi-ar placea dar din precautie . Am facut .Afost foarte bun .O voi populariza.
Bun...
Super tare reteta