Petitchef

Pastrama de pui cu sos de branza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru Pastrama:

Pentru sos:

Pentru garnitura:

Preparare

  • Intai pregatim carnea, se pun toate ingredientele intr-o cratita la foc mediu si se amesteca pana se omogenizeaza. Ungem pieptul de pui cu acest amestec si se lasa sa stea o ora.
  • Apoi taiem carnea cuburi mari, punem la incins 2 linguri de ulei si o trantim la prajit, picurand din cand in cand cativa stropi de apa, o tinem acoperita pana se inabuse bine. Apoi o scoatem pe o farfurie iar in cratita unde s-a prajit pastrama punem amestecul pentru sos.
  • Frecam cele trei tipuri de branza cu smantana si apoi diluam cu laptele. Amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi punem pe foc pana da in cloclot si se ingroasa.
  • Adaugam bucatile de carne si mai lasam cca 5 minute sa dea cateva clocote.Separat fierbem cartofii in apa cu sare, cand sunt gata ii scoatem si ii frecam bine cu smantana pana devin un piure cremos, ideal pentru garnitura.


Întrebări:




Comentarii:

17/02/2017

Interesanta reteta,cred ca e buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează