Pastrama de pui cu sos de branza

Pastrama de pui cu sos de branza
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Pentru Pastrama:

Pentru sos:

Pentru garnitura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intai pregatim carnea, se pun toate ingredientele intr-o cratita la foc mediu si se amesteca pana se omogenizeaza. Ungem pieptul de pui cu acest amestec si se lasa sa stea o ora.
  • Apoi taiem carnea cuburi mari, punem la incins 2 linguri de ulei si o trantim la prajit, picurand din cand in cand cativa stropi de apa, o tinem acoperita pana se inabuse bine. Apoi o scoatem pe o farfurie iar in cratita unde s-a prajit pastrama punem amestecul pentru sos.
  • Frecam cele trei tipuri de branza cu smantana si apoi diluam cu laptele. Amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi punem pe foc pana da in cloclot si se ingroasa.
  • Adaugam bucatile de carne si mai lasam cca 5 minute sa dea cateva clocote.Separat fierbem cartofii in apa cu sare, cand sunt gata ii scoatem si ii frecam bine cu smantana pana devin un piure cremos, ideal pentru garnitura.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Interesanta reteta,cred ca e buna!

abuz