Pui cu sos de branza

Pui cu sos de branza
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se incinge intr-o tigaie uleiul si untul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti pana se rumenesc un pic.Se scot bucatile de carne si se caleste ceapa tocata marunt ~ 1 minut.
  • Adaugam faina si turnam treptat lapte, amestecand continuu cu telul. Adaugam smantana si telemeaua faramitata, amestecant cu telul pana la omogenizare.
  • Adaugam mustarul de Dijon si boiaua si fierbem pana sosul devine omogen. Condimentam cu sare si piper.
  • Adaugam bucatile de carne in sos si mai fierbem cateva minute. Servim alaturi de o salata de rosii.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: