Se incinge o tigaie de teflon si se pun bucatelele de carne, spalate si condimentate.(Carnea mea inca mai era inghetata pe alocuri, asa ca in timpul pregatirii pe foc si-a lasat ceva zeama in care pregatit-o.Voi puteti pune un pic de apa).Timp de 20 minute o tot intoarceti de pe o parte pe alta sa se faca uniform, apoi o scoateti intr-un castron.
Se spala ciupercile, se feliaza subtire, se pun in tigaie la calit cam 10-15 min (pana mai scade din zeama pe care si-o lasa).Se pune apoi vinul sec si cel dulce, se mai fierbe vreo 15 minute, apoi se adauga smantana, si se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga carnea in sos si se lasa 15 minute sa se imbogateasca gustul.Se scot o parte din ciupercile feliate, se paseaza cu blenderul si apoi se pun inapoi in sos (scopul e sa-l facem putin mai gros, intrucat nu am folosit nici faina si nici amidon).Se serveste simplu, sau cu piure de cartofi.
Comentarii:
Pentru k arata foarte bn.. si chear am sa gatesc