Petitchef

Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Condimentam muschiul file cu sare si piper si il punem la prajit pe grilul bine incins sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei.
    Pana este gata carnea ne ocupam de sos. Tocam ceapa marunt si o tragem la tigaie in putin unt, cand a devenit translucida adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt. Cand ciupercile incep sa-si lase apa stropim cu un gat de vin si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam smantana lichida dam focul la minim, lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase sosul. Intre timp condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit dupa ce am stins focul adaugam patrunjelul proaspat tocat.


Întrebări:




Comentarii:

10/06/2014

Este super

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
John_, 18/01/2018

Priviti poza! Prezentarea acelei "varsaturi", numita sos, langa mamaliga si castraveti murati (ce-or cauta ei acolo?), iti taie pofta de mancare instantaneu!
Vazand si aceasta postare, am hotarat ca de azi sa nu mai comentez nimic, vreodata. Este de necrezut cum nimeni de la Petit nu modereaza ineptiile culinare inainte de postare. Si asta de ani de zile, in ciuda sutelor de atentionari din partea celor care stiu ceva "bucatareala". Am incercat sa indrept "grozaviile" publicate sub titlul de retete. A fost in zadar. Noi nu putem sa schimbam in bine un site, daramite o mentalitate, o tara. Voi urmari, doar din amuzament, gogomaniile publicate in continuare de Petitchef.

(3) (0) Abuz
01/08/2016

EXCELENT.CORNELIU P.ONESTI-BC.

(0) (2) Abuz
01/08/2016

In titlu spui ca faci muschiuletul la gratar, in text insa il faci la grill sau in tigaie. Nici tu nu stii cum il faci!

(3) (2) Abuz
27/08/2014

Fb!!!

(0) (1) Abuz
26/08/2014

F.gustos,excelent

(0) (1) Abuz
26/08/2014

Foarte bun!

(0) (1) Abuz
10/08/2013

Este foarte foarte gustos ms

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează