Petitchef

BUDINCA DE POST

Felul principal
6 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Vinetele se lasa la scurs o ora, dupa care se maruntesc, in 2 linguri de ulei de masline,o lingura zeama de lamaie, se condimenteaza si se asaza in tava rotunda cu fundul detasabil .
  • Se presara 2-3 catei de usturoi pisat -Se caleste o ceapa in 3 linguri de ulei la care se adauga morcovul,ardeii grasi si ardeii capia.Se adauga 3 liguri de suc de rosii si se lasa pe flacra pana scade tocanita.Se condimenteaza,se asaza in tava peste stratul de vinete. Se presara 2-3 catei de usturoi pisat.
  • Se caleste o ceapa in 2 linguri de ulei, se adauga ciupercile,condimente si usturoi dupa gust.Dupa ce a scazut tocanita, se asaza peste stratul de ardei. Faina se dizolva intr-o cescuta de suc de rosii, se condimenteaza si se intinde peste stratul de ciuperci.
  • Se da la cuptor(incins in prealabil) pentru 30-35 minute Se poate servi calda sau ca aperitiv.Pentru a da un aspect mai apetisant, cu 5 minute inainte de a opri focul se presara cu fulgi de porumb Atasez o poza cu masa festiva numai cu bucate de post.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează