Budinca de post

votează acum
Budinca de post
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Budinca cu mere si caramel


Preparare

Preparare30 min
Gătire35 min
  • Vinetele se lasa la scurs o ora, dupa care se maruntesc, in 2 linguri de ulei de masline,o lingura zeama de lamaie, se condimenteaza si se asaza in tava rotunda cu fundul detasabil .
  • Se presara 2-3 catei de usturoi pisat -Se caleste o ceapa in 3 linguri de ulei la care se adauga morcovul,ardeii grasi si ardeii capia.Se adauga 3 liguri de suc de rosii si se lasa pe flacra pana scade tocanita.Se condimenteaza,se asaza in tava peste stratul de vinete. Se presara 2-3 catei de usturoi pisat.
  • Se caleste o ceapa in 2 linguri de ulei, se adauga ciupercile,condimente si usturoi dupa gust.Dupa ce a scazut tocanita, se asaza peste stratul de ardei. Faina se dizolva intr-o cescuta de suc de rosii, se condimenteaza si se intinde peste stratul de ciuperci.
  • Se da la cuptor(incins in prealabil) pentru 30-35 minute Se poate servi calda sau ca aperitiv.Pentru a da un aspect mai apetisant, cu 5 minute inainte de a opri focul se presara cu fulgi de porumb Atasez o poza cu masa festiva numai cu bucate de post.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+