Se spala bine aripioarele de pui, se taie de la jumatate si se sterg cu un prosop de hartie.Se marineaza cu cele 3 linguri de sos de soia si vinul alb , se acopera si se pun la frigider 1-2 ore.Se scot aripioarele de la frigider, se sterg cu un prosop de hartie si se pun la prajit in ulei de masline.Trebuie sa folositi o cratita wok sau ceva asemanator, adica lata si adanca.
Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, se scot din cratita si se pun la scurs.Daca doriti sa preparati si cu ceapa, taiati o ceapa rondele si o puneti la calit in acelasi ulei in care ati prajit aripioarele .Dupa ce s-a rumenit, o puneti deoparte, aruncati uleiul, spalati bine cratita si puneti sosul la fiert fara amidon.
Upa ce a inceput sa fiarba putin, adaugati si amidonul dizolvat in putina apa sau supa de pui si turnati peste sos. Cand sosul incepe sa se ingroase, puneti si aripioarele de pui, ceapa si amestecati-le cu totul.Se aseaza pe o farfurie intinsa, se toarna sosul peste ele si se servesc calde.