Inspiratie si multumiri : Tatalui meu. Sa ii de Dumnezeu sanatate, ca minunatele sunt gratarele pe care le face!
Poza de final:
Povestea ei: Dulceata aripioarelor de pui nu cred ca este egalata decat de placerea de a le “roade” … Cu cat mai crocante si mai condimentate cu atat mai bine! Am avut o punga de aripi proaspete, pe care le-am condimentat cum trebuie si i le-am dat tatalui meu sa le rumeneasca cum stie el mai bine pe gratar. Au mers de minune cu o salata facuta din salata din gradina, cam amara de felul ei, dar biologica 100%.
Proces tehnologic
0. Am spalat aripioarele, le-am taiat extremitatea subtire
1. Le-am uns cu doua linguri de ulei, o lingurita de sare, una de boia si una de usturoi praf
2. Le-am dat la rece pentru jumatate de ora
3. Tata a incins gratarul si le-a facut la jar pana au fost suficient de rumene si de patrunse
4. Le-am papat cu salata
Concluzie
Bune rau, insa e nevoie sa fie indeplinita o conditie esentiala: sa fie tata acasa si in dispozitie sa faca gratar
Comentarii:
Superr bune