Aripioare de pui cu smantana

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se prajesc aripioarele separat in ulei incins.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.
  • Se caleste in ulei ,apoi se adauga faina si se mai amesteca putin.Se toarna 1 pahar de apa si se amesteca bine.
  • Adaugam smantana,condimentam si lasam sa dea un clocot apoi punem si carnea prajita.
  • Lasam pe foc sa se mai ingroase sosul si gata mancarica.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Wauuuuuuuuuuu buna de tot!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Speram sa fie pe masura

abuz

anonymous

FOARTE BUNA RETETA,EXACT ACUM O FAC SI EU .SUNT TARE CURIOASA SA VAD CUM IASA.MULTUMESC

abuz

anonymous

Bunicica mincarea

abuz

anonymous

Super reteta

abuz