Aripioare de pui cu smantana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se prajesc aripioarele separat in ulei incins.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.
- Se caleste in ulei ,apoi se adauga faina si se mai amesteca putin.Se toarna 1 pahar de apa si se amesteca bine.
- Adaugam smantana,condimentam si lasam sa dea un clocot apoi punem si carnea prajita.
- Lasam pe foc sa se mai ingroase sosul si gata mancarica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna
anonymous
Wauuuuuuuuuuu buna de tot!!!!!!!!!
anonymous
Speram sa fie pe masura
anonymous
FOARTE BUNA RETETA,EXACT ACUM O FAC SI EU .SUNT TARE CURIOASA SA VAD CUM IASA.MULTUMESC
anonymous
Bunicica mincarea
anonymous
Super reteta
Punctează această reţetă