Aripioare de pui cu smantana
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Flan cu smântână fără lactoză
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Moelleux cu legume si smantana
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se prajesc aripioarele separat in ulei incins.Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.
- Se caleste in ulei ,apoi se adauga faina si se mai amesteca putin.Se toarna 1 pahar de apa si se amesteca bine.
- Adaugam smantana,condimentam si lasam sa dea un clocot apoi punem si carnea prajita.
- Lasam pe foc sa se mai ingroase sosul si gata mancarica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/03/2012
FOARTE BUNA RETETA,EXACT ACUM O FAC SI EU .SUNT TARE CURIOASA SA VAD CUM IASA.MULTUMESC