Se taie varful aripii si se arunca (se da la cainele sau pisica blocului). Cealalta parte de aripa se taie in doua la articulatie.
Se face o marinata din unt, sosul piscacios, piper si sare, intr-o punga. Puneti bucatile de pui in marinata si amestecati bine pentru a se imbiba. Lasati la marinat cam 1/2 ora.
Apoi scoateti bucatile de pui si aruncati punga. Daca aveti cuptor cu caldura si in partea de sus a cuptorului (broiler) introduceti bucatile la distanta de aproximativ 10 cm de partea de sus a cuptorului si prajitile astfel cam 10 minute pe fiecare parte.
Daca aveti cuptor normal, puneti bucatile de pui pe grilajul de sarma cam la 1o cm de partea de jos a cuptorului si prajiti cu focul la maxim cam 10 minute pe o parte.
Reteta pare sa fie un produs ''apetisant ''pentru un organism tanar si sanatos ... dar nepotrivita persoanelor adulte care doresc un produs ''sanatos ''... .
Comentarii:
Daca blocul nu are pisica sau caine, ce facem?
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!
Reteta pare sa fie un produs ''apetisant ''pentru un organism tanar si sanatos ...
dar nepotrivita persoanelor adulte care doresc un produs ''sanatos ''...
.
Piper chyenne? Ce o mai fi si porcaria asta? Asa ceva nu exista!
Foarte bun felicitari
Este cea mai tare reteta ever , excelenta mancarea =))
Par bune dar prea iuti
Minunata! abia astept sa o incerc!