Amestecati împreună usturoi-ul tocat marunt, ceapa verde tocata, zahăr-ul, praf de cinci condimente chinezesti, sos-ul de peşte, sos-ul de soia, sos-ul de chili şi sare într-un castron. Apoi aranjati bucatile de pui intr-un vas termorezistent, non-metalic. Cu lingura puneti sos-ul de condimente peste bucatile de pui (sa aveti grisa sa fie uniform condimentate). Acoperiţi vasul cu folie de plastic şi lasati in frigider 8 ore sau peste noapte. Incalziti bine cuptorul. Intr-o tava puneti hartie de copt si aranjati bucatile de pui marinate. apoi stropiti cu ulei. Introduceti tava in cuptor si lasati sa se prajeasca bine pana devin crocante (aproximativ 45 de minute). Aripioarele astfel gatite se vor servi alaturi de un sos picant si garnisit cu felii de lime.
Comentarii:
Ff bune!3
Mama ce dezastru..............dute si te culca mai bine faci nu vedeti comentariile???nu va dati seama de nimic??????
Vai si amar
Ttoate aceste condimente chinezesti......
Trebuie sa fie f. bune !!!1
Super bune
Delicioase si usor de preparat.
F.buneeee.....
Delicios
Foarte bune iar reteta foarte simpla.