PREPARARE: 1.Se amesteca laptele condensat +cacao+margarina si se pune pe foc mic,amestecandu-se continuu pana se ingroasa(sa nu fie prea groasa ca nu o mai puteti intinde pe foi),apoi se add alunele+nucile pisate(mai pastrati putin si pt ornat) si romul. 2.Se intinde crema pe fiecare foaie ,iar foile se lipesc una peste alta.. deasupra se pune ultimul strat de crema si se orneaza cu alune si nuci prajite. 3.Se inveleste si se baga la congelator.
Comentarii (13):
Simple and delicious
Cat inseamna 2 cutii de lapte condensat in gr/ ml? Eu am cutii de 1litru si ma indoiesc ca trebuie sa folosesc 2 l de lapte condensat. Multumesc!
Ideal pentru cei ce preferă „crocantul” și ușor pentru tinerele gospodine cu soți cărora un dulce îi face mai buni ...
Delicioasa
Laptele condensat, la cum este el de concentrat, in ghilimele, imi cam strica cremele,in rest, reteta e foarte explicita si la obiect!
Cred ca este foarte buna ! o sa incerc si eu.
Bun.
Excelenta !!!!!!!!
Buna....
EXCELENT