Tort de napolitana

Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

8

INGREDIENTE:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • PREPARARE:
    1.Se amesteca laptele condensat +cacao+margarina si se pune pe foc mic,amestecandu-se continuu pana se ingroasa(sa nu fie prea groasa ca nu o mai puteti intinde pe foi),apoi se add alunele+nucile pisate(mai pastrati putin si pt ornat) si romul.
    2.Se intinde crema pe fiecare foaie ,iar foile se lipesc una peste alta.. deasupra se pune ultimul strat de crema si se orneaza cu alune si nuci prajite.
    3.Se inveleste si se baga la congelator.

    POFTA BUNA!

Punctează această reţetă

HeArTHeArT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Simple and delicious

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cat inseamna 2 cutii de lapte condensat in gr/ ml? Eu am cutii de 1litru si ma indoiesc ca trebuie sa folosesc 2 l de lapte condensat. Multumesc!

abuz

anonymous

Ideal pentru cei ce preferă „crocantul” și ușor pentru tinerele gospodine cu soți cărora un dulce îi face mai buni ...

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Laptele condensat, la cum este el de concentrat, in ghilimele, imi cam strica cremele,in rest, reteta e foarte explicita si la obiect!

abuz

anonymous

Cred ca este foarte buna ! o sa incerc si eu.

abuz

anonymous

Bun.

abuz

anonymous

Excelenta !!!!!!!!

abuz

anonymous

Buna....

abuz

edithke

EXCELENT

abuz
  • pagina 1 / 2