Nucile pt blat se pun in robot impreuna cu fulgii de cocos si se mixeaza pana se maruntesc. Se adauga mierea putin cate putin, in timp ce robotul merge. Se verifica din cand in cand daca textura compozitiei e lipicioasa si maleabila.
Intr-o forma de tort de silicon sau cu pereti detasabili, de diametrul 16-18 cm, se toarna compozitia de blat si cu mainile usor umede se niveleaza uniform.
Crema: Toate ingredientele, cu exceptia lecitinei, se pun in blenderul Vitamix sau in robot si se mixeaza bine pana rezulta o crema omogena. Se adauga apoi si lecitina si se mai mixeaza.
Bananele se curata si se taie felii grosute. Se aseaza peste blat, se toarna crema iar daca a mai ramas compozitie pt blat, se pune peste crema.
Tava se da la congelator pana se intareste. Apoi se scoate din forma, se pune pe un platou si se da la frigider pt a se dezgheta treptat. Se serveste rece, cu felii de banane.