Preparare: lasam la scurs bine rucolla de apa si prajim snitele de pui, le lasam si pe ele pe hartie absorbanta, pentru excesul de ulei.
Pe un platou/farfurie mare, asezam rucolla, o presaram cu putina sare si cateva picaturi otet de miere si mere.
Taiem telemeaua cubulete potrivite ( folosit telemea de vaca facuta de mamaia, o bunatate) si snitele de pui, sa aiba ambele cam aceeiasi dimensiune. Le aruncam peste rucolla.
Rosiile le taiem feliute si completam salata cu ele. Mai stopim salata cu putin otet si ulei de masline.
Gata! O salata mai mult decat buna si foarte satioasa. Cine nu prefera rucolla, poate folosi salata iceberg sau salta romaneasca.
Rucolla se numeste de fapt voinicică in limba romana. Pacat ca multi au inceput sa-si uite limba materna, de cand se duc la cules de capsuni etc. in Italia! Mi-e greata de asemenea "oameni".
Comentarii:
Super retete....................
Credeam ca ne dati reteta de snitee crocante ,nu din cele cumparate .
Rucolla se numeste de fapt voinicică in limba romana. Pacat ca multi au inceput sa-si uite limba materna, de cand se duc la cules de capsuni etc. in Italia!
Mi-e greata de asemenea "oameni".