Salata cu snitel crocant de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- Preparare: lasam la scurs bine rucolla de apa si prajim snitele de pui, le lasam si pe ele pe hartie absorbanta, pentru excesul de ulei.
- Pe un platou/farfurie mare, asezam rucolla, o presaram cu putina sare si cateva picaturi otet de miere si mere.
- Taiem telemeaua cubulete potrivite ( folosit telemea de vaca facuta de mamaia, o bunatate) si snitele de pui, sa aiba ambele cam aceeiasi dimensiune. Le aruncam peste rucolla.
- Rosiile le taiem feliute si completam salata cu ele. Mai stopim salata cu putin otet si ulei de masline.
- Gata! O salata mai mult decat buna si foarte satioasa. Cine nu prefera rucolla, poate folosi salata iceberg sau salta romaneasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/07/2016
Rucolla se numeste de fapt voinicică in limba romana. Pacat ca multi au inceput sa-si uite limba materna, de cand se duc la cules de capsuni etc. in Italia!
Mi-e greata de asemenea "oameni".