-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Rulada
-
Rulada de foietaj cu rubarba si capsuni
Rulada de foietaj cu rubarba si capsuni
Preparare
-
Amestecam capsunile cu rubarba si cu zaharul si le lasam sa stea 1 ora.
-
Dupa o ora punem compozitia intr-o tigaie si o dam la foc mic cam 5-6 minute. Pisam bine capsunile si rubarba.
-
Adaugam compozitia obtinuta in foaia de foietaj si rulam.
-
Ungem cu ou rulada si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, intr-o tava non stick.
-
Coacem aprox 18 minute, sau pana rulada este aurie.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este f buna am incercat acum doua zile
Este o prajitura reconfortanta !!!
Abia astept sa o incerc!
mi-ar placea si o reteta cu rubarba ca leguma!