Rulada de foietaj cu rubarba si capsuni

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Amestecam capsunile cu rubarba si cu zaharul si le lasam sa stea 1 ora.
- Dupa o ora punem compozitia intr-o tigaie si o dam la foc mic cam 5-6 minute. Pisam bine capsunile si rubarba.
- Adaugam compozitia obtinuta in foaia de foietaj si rulam.
- Ungem cu ou rulada si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, intr-o tava non stick.
- Coacem aprox 18 minute, sau pana rulada este aurie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este f buna am incercat acum doua zile
anonymous
Este o prajitura reconfortanta !!!
anonymous
Abia astept sa o incerc!
mi-ar placea si o reteta cu rubarba ca leguma!
Punctează această reţetă