De mult aspir sa fac rulada. Am mai incercat, dar n-a iesit ce trebuia, se rupea blatul. Vineri am vazut pe blogul lui Bianka aceasta rulada, mi-a placut reteta si am incercat-o. A iesit nemaipomenit. Multumesc mult, Bianka. Deja ma gandesc sa fac si cu castane si ciocolata :-)))). Este simplu, rapid si gustos :-)))).
Iata reteta:
Am batut spuma albusurile a 4 oua, am adaugat 4 linguri de zahar, galbenusurile, 2 linguri de apa si 4 linguri de faina.
Am tapetat o tava ( 30 cm x 40 cm) cu hartie, am intins aluatul si l-am copt 15 minute. Am umezit un prosop de bucatarie, am pus zahar vanilinat pe el si cand a fost gata piscotul, inca cat era fierbinte, am rasturnat blatul pe prosop, am scos hartia de copt si am facut o rulada. Cand s-a racit, am "deschis" rulada de prosop, am uns cu gem de caise si foarte usor am reusit sa refac rulada, de data aceasta cu gem. A avut mare succes la noi in familie !!!!