Rulada cu gem
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire8 min
- Se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta de vanilie si faina.
Se amesteca foarte usor, de jos in sus.
In tava de la aragaz se pune hartie pentru copt si se intinde aluatul.
Se coace 8-10minute in cuptorul deja incalzit.
Cand este gata ,blatul se scoate impreuna
cu hartia , pe un servet umed.
Mai intai se ruleaza cu tot cu servetul si se apasa usor, apoi se desface si se intinde gemul.
In continuare, incet ,incet cu ajutorul servetului si desfacand hartia, rulam usor.
Se decoreaza cu ciocolata topita sau cu glazura de ciocolata din comert.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
F
florentina_m2019
Ușor de făcut, ieftina și ffff bună! Micuța mea e foarte incantata de fiecare data când o fac.
am gătit această rețetă
anonymous
Prajitura care o facea mama mea acu 70 de ani ,tot buna e si lagustoasa
pentru copii si dece nu si la adulti. Super, Super.BUNA
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut reteta asta de foarte multe ori, si de fiecare data a avut succes!Este o prajitura usoara, placuta la gust, acceptata atat de copii cat si de adulti. Cel mai mare succes am avut cand am folosit gem de caise sau de piersici!Cu gem de gutui nu am incercat, dar, cu siguranta voi incerca.
am gătit această rețetă
anonymous
Se pregateste usor si este delicioasa cu gem de gutui !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna reteta !!!
am gătit această rețetă
C
cris_nedelcovici
BUNA...
anonymous
AM SA O INCERC de mult cautam o asemenea reteta
anonymous
O S-O INCERC,SUNA BINE. Multumesc.
anonymous
A iesit excelent
Punctează această reţetă