Rulada cu gem

Desert
Ușor
18 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire8 min
  • Se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta de vanilie si faina.

    Se amesteca foarte usor, de jos in sus.
    In tava de la aragaz se pune hartie pentru copt si se intinde aluatul.

    Se coace 8-10minute in cuptorul deja incalzit.

    Cand este gata ,blatul se scoate impreuna
    cu hartia , pe un servet umed.
    Mai intai se ruleaza cu tot cu servetul si se apasa usor, apoi se desface si se intinde gemul.

    In continuare, incet ,incet cu ajutorul servetului si desfacand hartia, rulam usor.

    Se decoreaza cu ciocolata topita sau cu glazura de ciocolata din comert.

Punctează această reţetă

PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

florentina_m2019

Ușor de făcut, ieftina și ffff bună! Micuța mea e foarte incantata de fiecare data când o fac.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Prajitura care o facea mama mea acu 70 de ani ,tot buna e si lagustoasa
pentru copii si dece nu si la adulti. Super, Super.BUNA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut reteta asta de foarte multe ori, si de fiecare data a avut succes!Este o prajitura usoara, placuta la gust, acceptata atat de copii cat si de adulti. Cel mai mare succes am avut cand am folosit gem de caise sau de piersici!Cu gem de gutui nu am incercat, dar, cu siguranta voi incerca.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Se pregateste usor si este delicioasa cu gem de gutui !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna reteta !!!

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

BUNA...

abuz

anonymous

AM SA O INCERC de mult cautam o asemenea reteta

abuz

anonymous

O S-O INCERC,SUNA BINE. Multumesc.

abuz

anonymous

A iesit excelent

abuz
  • pagina 1 / 5