Rulada de foietaj cu curcan
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Rulada portugheza cu portocale
-
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
-
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
-
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Preparare
Preparare2 ore
Gătire35 min
- Incinge cuptorul la 180?C.Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.
- .Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor.
- Taie foaia de aluat in jumatate apoi unge jumatatile cu umplutura. Aseaza intr-un capat, nu prea aproape de margine, pieptul de pui si ruleaza.
- Unge cele doua rulade cu ou batut. Da-le la copt 1h - 1h 20 minute pana cand carnea s-a patruns.