Petitchef

Prajitura Tosca

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

pentru blat:

Pentru crema:

RamaDecor:

Preparare

  • Se bat albusurile spuma, apoi se adauga treptat zaharul pana se obtine o bezea. Apoi amestecand usor se incorporeazai treptat macul, nuca de cocos, praful de copt si faina. Intr-o tava de 22x30 cm, tapetata cu hirtie de copt, se rastoarna compozitia. se coace cca 30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit.
  • Separat pregatim crema. Se freaca cele 6 galbenusuri cu zaharul, plicul de budinca dizolvat in cateva linguri de lapte. Restul de lapte se pune pe foc si cand este cald se adauga budinca.
  • Se mesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc se acopera cu o folie de plastic ca sa nu faca crusta si se da la rece. Cand s-a racit budinca se incorporeaza treptat in margarina (untul) frecat spuma. Se intinde peste blatul racit.
  • Peste crema se aseaza biscuiti cufundati intr-un sirop sau intr-o cafea indulcita. Ciocolata se topeste cu un cub de unt si 2-3 linguri de lapte, apoi se toarna peste biscuiti.
  • Se da la frigider panna a doua zi, apoise taie in bucati. Nu va grabiti ca mine si inainte de a o taia, cufundati cutitul in apa calda. Asa se va taia frumos ciocolata fara sa se crape.


Poze

Prajitura Tosca
Prajitura Tosca - poza 2
Prajitura Tosca - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

Laura, 16/01/2021

Super buna si nu se face greu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/04/2018

Foarte buna!! sa incercati si cu nuca macinata in loc de mac, eu o fac des asa iar copiii mei o iubesc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/12/2013

Extra buna!!!!!!!

(0) (0) Abuz
14/11/2013

****

(0) (0) Abuz
27/10/2013

Cea mai buna prajitura in crin o vo inerca

(0) (0) Abuz
30/12/2012

Ieri am facut-o si abia ce am gustat-o excelenta f buna

(0) (0) Abuz
18/12/2012

NOTA 10 CU FELICITARI E FORTE B[NA EXTRA

(0) (0) Abuz
25/11/2012

NOTA 10!!!

(0) (0) Abuz
09/04/2012

Executata cu delicatete
ma mult ca sigur este
deosebita, BRAVO!

(0) (0) Abuz
30/12/2011

Foarte buna si gustoasa si chiar de 2 ori am facuto nota 10 ii dau



(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează