Petitchef

PRAJITURA "FETITA JAPONEZA"

Desert
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

BLAT:

Preparare

  • Se freaca spuma untul cu zaharul.se adauga nucile amestecate cu faina. Apoi zeama de lamaie si albusurile spuma.
  • Se coace la foc mediu.Se scoate tava din cuptor, iar blatul se acopera cu urmatoarea crema:4 galbenusuri frecate cu 150 g zahar pudra si o lingura zeama de lamaie se da la cuptor 15 min cu usa deschisa (pentru a se usca putin crema)
  • Se pastreaza la rece si se serveste a doua zi.


Poze

PRAJITURA FETITA JAPONEZA
PRAJITURA FETITA JAPONEZA - poza 2
PRAJITURA FETITA JAPONEZA - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/11/2013

Dupa cum arata cred ca e buuuuuna! am so fac si eu de sarbatori!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/12/2018

Nu se intelege nimic din explicatii .Odata se spune la ingrediente 140 gr unt si mai jos 70 gr unt se freaca cu 70 gr zahar pudra . Deci cum e pana la urma ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Daikon - Ridichea alba japoneza Daikon - Ridichea alba japoneza Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează