Taiem capsunile felii si punem peste 2 lg de zahar, topim ciocolata cu frisca, adaugam biscuiti macinati si 3-4 lg de lapte sa inmoaie putin compozitia... intr-o tava , nu foarte mare cu hartie de copt, asezam compozitia si intindem cu mana si apasam bine de tot, introducem tava la congelator iar intre timp hidratam gelatina cu 3 lg apa, batem frisca cu 2 lg zahar pudra, nu foarte tare si incorporam gelatina topita pe baie de abur... scoatem ,, blatul,, nostru din congelator asezam capsunile mai punem 2 lg de zahar peste capsuni si turnam frisca peste... pentru ornat am facut adancituri cu lingura si am lasat-o simpla, puteti rade ciocolata, eu nu am pus... ENJOY!
ACESTA PRAJITURA ESTE FOARTE SPECIALA PENTRU NU TREBUIE BAGATA LA CUPTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu se intelege nimic din toata reteta, hidratezi gelatina, dups csre o bagi la baie de abur peste frisca? care frisca o bati cu zahar? ioooi arata bine prajitura da nu se intelege nimic din explicatia retetei
Comentarii (15):
A fost bună
Delicioasa cu capsuni! Azi o incerc cu visine din compot :)
Câte kilograme de câpșuni?Peste câte kilograme de căpșunj se pun 2 kg dDae zahăr?
Poate o sa fie buna sau rea voi alegeti
Aceasta reteta este de voma si cacat
Excelent
ACESTA PRAJITURA ESTE FOARTE SPECIALA PENTRU NU TREBUIE BAGATA LA CUPTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRED CA ESTE EXCELENT ,CIND VOR FI CAPSUNI COAPTE AM SA FAC SI EU,MULTUMIM DE RETETA
Nu se intelege nimic din toata reteta, hidratezi gelatina, dups csre o bagi la baie de abur peste frisca? care frisca o bati cu zahar? ioooi arata bine prajitura da nu se intelege nimic din explicatia retetei
Care frisca o batem cu 2 lg de zahar pudra???? cea in care am topit ciocolata si am bagat-o in congelator?? =))