Prajitura fara coacere cu capsuni

Desert
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

8

Preparare

  • Taiem capsunile felii si punem peste 2 lg de zahar, topim ciocolata cu frisca, adaugam biscuiti macinati si 3-4 lg de lapte sa inmoaie putin compozitia... intr-o tava , nu foarte mare cu hartie de copt, asezam compozitia si intindem cu mana si apasam bine de tot, introducem tava la congelator iar intre timp hidratam gelatina cu 3 lg apa, batem frisca cu 2 lg zahar pudra, nu foarte tare si incorporam gelatina topita pe baie de abur... scoatem ,, blatul,, nostru din congelator asezam capsunile mai punem 2 lg de zahar peste capsuni si turnam frisca peste... pentru ornat am facut adancituri cu lingura si am lasat-o simpla, puteti rade ciocolata, eu nu am pus... ENJOY!

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

A fost bună

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa cu capsuni! Azi o incerc cu visine din compot :)

am gătit această rețetă
abuz

Daniela

Câte kilograme de câpșuni?Peste câte kilograme de căpșunj se pun 2 kg dDae zahăr?

abuz

anonymous

Poate o sa fie buna sau rea voi alegeti

abuz

anonymous

Aceasta reteta este de voma si cacat

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

ACESTA PRAJITURA ESTE FOARTE SPECIALA PENTRU NU TREBUIE BAGATA LA CUPTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

miron Lucia

CRED CA ESTE EXCELENT ,CIND VOR FI CAPSUNI COAPTE AM SA FAC SI EU,MULTUMIM DE RETETA

abuz

anonymous

Nu se intelege nimic din toata reteta, hidratezi gelatina, dups csre o bagi la baie de abur peste frisca? care frisca o bati cu zahar? ioooi arata bine prajitura da nu se intelege nimic din explicatia retetei

abuz

anonymous

Care frisca o batem cu 2 lg de zahar pudra???? cea in care am topit ciocolata si am bagat-o in congelator?? =))

abuz
  • pagina 1 / 2