Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga amidonul si laptele caldut
amestecul se pune intr un vas pe foc mic, amestecand incontinuu pana cand se ingroasa ca o budinca
gelatina se hidrateaza in 6 linguri apa rece se incalzeste la cuptorul cu microunde pana cand se topeste, apoi se toarna peste budinca si se amesteca energic
compozitia se lasa sa se raceasca
Cand s a racit budinca, se mixeaza bine frisca cu zaharul pudra (frisca trebuie sa fie tare frisca se adauga peste budinca
acum se taie bucatele 2 nectarine din cele 4 bucat si se adauga peste budinca si frisca se amesteca totul bine
Tave de chec de tapeteaza cu folie alimentara
pe fundul tavii si pe peretii laterali se aseaza felii de nectarine (cele doua nectarine ramase) si apoi se torna cu grija crema deasupra cremei se aseaza piscoturile, care in prealabil se trec prin cafea trebuie trecute repede pentru nu a absorbi prea multa cafea, care le ar inmuia prea tare
Se lasa la frigider 5 ore, apoi pe o tava se rastoarna cu grija si se indeparteaza folia se feliaza si se papa cu pofta
Comentarii:
Mili
EXCELENTA SI DELICIOASA!
Ok
Foarte buna reteta !!! e delicios
Mmmmm....o voi face foarte-foarte curand ! multumesc
Foarte buna!!!
Arata imbietor.
Reteta pare sa promita un tortulet delicios! il voi face pt maine.
Suuupeer!!!