Se spala prunele; se scot samburii si se taie in jumatate.
Se amesteca smantana cu 200 g. zahar pudra si se adauga treptat ouale si faina amestecata cu praful de copt Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau su hartie de copt.
Se aseaza jumatatile de prune peste aluatul din tava si se da prajitura la cuptor preincalzit cca. 35-40 de minute, la foc potrivit Cand e gata, se pudreaza cu restul de zahar pudra si se taie bucati.
Aluatul e prea tare si prea consistent. cand o mananci zici ca e paine putin dulce, nici macar nu se coace cum trebuie... cred ca cineva a gresit gramajul de faina... nu recomand deloc aceasta prajitura.
Comentarii:
Aluatul e prea tare si prea consistent. cand o mananci zici ca e paine putin dulce, nici macar nu se coace cum trebuie... cred ca cineva a gresit gramajul de faina... nu recomand deloc aceasta prajitura.
Blat necopt! Se vede! E și tare