Batem albusurile spuma tare, adaugam coaja si zeama de lamaie, se contiuna batutul spumei, adaugam zaharul, vanilia si batem pana la topirea zaharului.
Se adauga faina, se amesteca cu grija pana la incorporarea acesteia, adaugam nuca, rahatul si ciocolata, toate taiate bucatele.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc potrivit cam 20-25 minute.
Dupa copt, la 3 minute am scos prajitura din tava am lasat-o sa se raceasaca si am ornat-o cu ciocolata topita astfel topit cubul de ciocolata menaj cu 1 lingura de apa intro canita apoi pune topitura intro punguta de nylon pe care intepat-o la un capat si mi ornat prajiturica asa cum o vedeti.
Eu am folosit si galbenusurile ,le-frecat cu 4 linguri de zahar pudra pe bain-mare,si le-am pus deasupra prajiturii cind am scos-o din cuptor si am mai lasat-o doua minute pina a facut o crusta si apoi am pus ciocolata !
Comentarii:
Eu am folosit si galbenusurile ,le-frecat cu 4 linguri de zahar pudra pe bain-mare,si le-am pus deasupra prajiturii cind am scos-o din cuptor si am mai lasat-o doua minute pina a facut o crusta si apoi am pus ciocolata !