Porniti cuptorul cu 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie o forma de copt de cca. 26/26 cm. Topiti untul impreuna cu zaharul; cand zaharul incepe sa se dizolve, luati vasul de pe foc si lasati compozitia sa se raceasca.
Bateti ouale impreuna cu esenta de vanilie si cu laptele; incorporati untul topit, apoi cerneti cele 125 g. de faina, praful de copt si sarea. Amestecati usor de cateva ori.
Dati prin faina nucile si ciocolata tocata, apoi adaugati-le in compozitia cu ou si lapte. Amestecati.
Puneti aluatul in tava de copt si coaceti la mijlocul cuptorului timp de cca. 30 de minute . Lasati prajitura sa se raceasca in tava.
Cand s-a racit complet, scoateti-o din tava, indepartati hartia, pudrati si taiati prajitura.
Comentarii:
Cred ca mai buna este cu ciocolata neagra