Albusurile se bat spuma cu zaharul pana devine bezea, se adauga peste ele galbenusurile, vanilia, praful de copt si apoi faina. Amestecam cu lingura de lemn se sus jos Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, coacem la foc potrivit cca 20 de min apoi o rasturnam pe un fund de marimea tavii.
Punem la fiert zaharul cu cacaoa si cu apa, fierbem pana se leaga bine si lasam sa se racoreasca. Separat batem untul sa se faca spuma, adaugam galbenusurile si crema de cacao, apoi nucile macinate si o lingura de ness. Crema obtinuta o intindem peste blat pe deasupra radem ciocolata, se da la rece cca 30 de minute inainte de servire.
Daca pui cele 7 oua la blat, care 7 galbenusuri le freci cu ulei, altele?in compozitia cremei ai doar 2 galbenusuri de care nu se spune nimic in modul de preparare. Daca puneti o reteta, puneti-o completa va rog, si nu asa doar sa va aflati in treba.Am facut reteta, dar dupa cum m-a taiat capul, din fericire a iesit ceva.
Comentarii:
Daca pui cele 7 oua la blat, care 7 galbenusuri le freci cu ulei, altele?in compozitia cremei ai doar 2 galbenusuri de care nu se spune nimic in modul de preparare. Daca puneti o reteta, puneti-o completa va rog, si nu asa doar sa va aflati in treba.Am facut reteta, dar dupa cum m-a taiat capul, din fericire a iesit ceva.
E foarte buna nu am ce sa zic.
Uleiul,unde este uleiul in blat....a disparut
Super
Prajitura se numeste cu crema de nes, dar are in compozitia cremei mai multa cacao decat nes.
Trebuie sa fie buna
Am mincat asa ceva mi-a placut mult
Bunaaaaaaaaaaa
Mmmm,e buna.
Excelent!!