Prajitura cu glazura de nuci

Ingrediente
8
Blat:
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Se freaca zaharul cu untul, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul.
Adaugam coaja de lamaie si zeama de lamaie in care dizolvam praful de copt si la sfarsit faina.
Amestecam pana se omogenizeaza.
Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Coca trebuie sa fie nici moale dar nici tare.
Se da la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp batem albusurile spuma, adaugam treptat zaharul, apoi nucile macinate si cacaoua.
Cand foaia este pe jumatate coapta (adica dupa 15 minute), se scoate din cuptor, intindem gemul peste care punem albusurile cu nucile.
Se da la cuptor pentru 25 minute.
Se lasa sa se raceasca, dupa care se taie in dreptunghiuri potrivit de mari.
Bon Appetit!
Întrebări
Nici nu cred ca tu ai facut aceasta prajitura. Reteta ta nu are nici un sens. Nu spui la ce temperatura se pune la cuptor, Mentionezi sa se scoata din cuptor cand foaia este pe jumatate coapta, adica dupa 15 minute, Asta este toata perioada de coacere de fapt. Daca nu te pricepi , atunci nu mai da sfaturi la altii. nimeni nu vrea sa-si strice ingredientele si timpul de pomana.
Din pacate chiar am facut-o! A trecut mult timp de atunci. Pot sa o refac si sa revin cu detalii.
Blatul sigur ca nu are cum sa se coaca in doar 15 min :(
O zi buna!
Din ce vad la comentarii, sunt multe persoane care chiar au incercat-o, deci ori tu nu stii deloc sa gatesti, ori nu ai ce face toata ziua si iti place sa enervezi pe altii............
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna,de mult cautam reteta!
am gătit această rețetă
anonymous
Ancercatio e foarte buna si usoara
am gătit această rețetă
S
sasu
Asta nu stie ce vorbeste
am gătit această rețetă
anonymous
Placuta si gustoasa !
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
V
Veveriza1975
Cred ca e f.buna
am gătit această rețetă
anonymous
Super de gusto
enorm de gustos ni facut sotia mea tartu ista
am gătit această rețetă
anonymous
E superba
am gătit această rețetă
anonymous
La cate grade trebuie coapta?
Multumesc!
anonymous
Excelenta..!
Punctează această reţetă