Baltul: separam ouale. Batem albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare. Cand sunt tari, ca pentru bezea, adaugam galbenusurile pe rand.
Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua. Omogenizam. Tapetam o forma de prajitura cu artie de copt si turnam compozitia. La cuptor pentru 30 de minute.
Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua pe orizontal. Crema: albusul il batem spuma, adaugam zaharul pudra, daca are multe gogoloase, il cernem. Dupa ce s-a topit totul adaugam nuca de cocos.
Turnam si laptele treptat, poate sa nu va intre chiar tot, vedeti voi cat vreti crema sa fie de groasa sau nu. Turnam 1/3 din crema pe blat, adaugam al doilea blat si acoperim toata prajitura cu crema ramasa.
Cocosul pentru deasupra, il rumenim putin intr-o tigaie antiaderenta. Presaram peste prajitura.
Comentarii:
Super buna,am sa o incerc .
Este o reteta simpla rapida si gustoasa
SUPER< SUPER de mii de ori !