Prajitura cu crema de cocos
Ingrediente
4
Pentru crema:
Pentru deasupra:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Baltul: separam ouale. Batem albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare. Cand sunt tari, ca pentru bezea, adaugam galbenusurile pe rand.
- Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua. Omogenizam. Tapetam o forma de prajitura cu artie de copt si turnam compozitia. La cuptor pentru 30 de minute.
- Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua pe orizontal. Crema: albusul il batem spuma, adaugam zaharul pudra, daca are multe gogoloase, il cernem. Dupa ce s-a topit totul adaugam nuca de cocos.
- Turnam si laptele treptat, poate sa nu va intre chiar tot, vedeti voi cat vreti crema sa fie de groasa sau nu. Turnam 1/3 din crema pe blat, adaugam al doilea blat si acoperim toata prajitura cu crema ramasa.
- Cocosul pentru deasupra, il rumenim putin intr-o tigaie antiaderenta. Presaram peste prajitura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna,am sa o incerc .
anonymous
Este o reteta simpla rapida si gustoasa

nina46
SUPER< SUPER de mii de ori !
Punctează această reţetă