Prajitura cu crema de cocos

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Pentru crema:

Pentru deasupra:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Baltul: separam ouale. Batem albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare. Cand sunt tari, ca pentru bezea, adaugam galbenusurile pe rand.
  • Amestecam nuca de cocos cu faina si praful de copt, le adaugam peste oua. Omogenizam. Tapetam o forma de prajitura cu artie de copt si turnam compozitia. La cuptor pentru 30 de minute.
  • Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua pe orizontal. Crema: albusul il batem spuma, adaugam zaharul pudra, daca are multe gogoloase, il cernem. Dupa ce s-a topit totul adaugam nuca de cocos.
  • Turnam si laptele treptat, poate sa nu va intre chiar tot, vedeti voi cat vreti crema sa fie de groasa sau nu. Turnam 1/3 din crema pe blat, adaugam al doilea blat si acoperim toata prajitura cu crema ramasa.
  • Cocosul pentru deasupra, il rumenim putin intr-o tigaie antiaderenta. Presaram peste prajitura.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna,am sa o incerc .

abuz

anonymous

Este o reteta simpla rapida si gustoasa

abuz
nina46

nina46

SUPER< SUPER de mii de ori !

abuz