Petitchef

Papanasi cu ciocolata

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Branza de vaci o mixam cu zaharul, smantana, ouale, esenta de vanilie si grisul.
    Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.
  • Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute. Se scot cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna ciocolata topita la baine marine.


Întrebări:




Comentarii:

14/03/2013

Ff bun;)):*

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează