5 sfaturi pentru a preveni caderea chipsurilor de ciocolata

Cand ai pofta de dulce, te gandesti la tort. Ei da, si ca sa fie si mai apetisant te-ai gandit sa adaugi chipsuri de ciocolata in el?
Odata ce aluatul tau este gata, il pui cu grija intr-o tava si il dai la cuptor. Cateva minute mai tarziu, din bucataria ta iese un miros dulce, imbietor: este timpul sa gustam! Ei da, cand taiati, observati ca toate chipsurile de ciocolata au cazut la fundul preparatului...
Nu va faceti griji, nu sunteti singura persoana careia i se intampla aceast neplacere! Exista cateva trucuri pentru a face chipsurile de ciocolata sa nu cada la baza preparatului. Descoperiti-le mai jos ↓
1. Dati-le prin faina
Dati chipsurile de ciocolata prin faina inainte de a le adauga la aluat. Particula fainoasa le va inveli si nu vor mai cadea la baza.
Pentru a face acest lucru, inainte de a incepe sa pregatiti reteta, puneti chipsurile de ciocolata intr-un bol si amestecati-le cu o parte din faina necesara. Cerneti si lasati chipsurile de ciocolata infainate in vas, pana cand trebuie sa le adaugati in compozitie. Dupa adaugarea lor, amestecati usor cu o spatula, turnati aluatul intr-o forma si dati la cuptor.
2. Preincalziti cuptorul
3. Strat dupa strat
4. O compozitie groasa
5. Puneti la frigider
De altfel, chipsurile de ciocolata in sine pot fi si ele introduse in congelator inainte de a face reteta.
Bonus: combinati trucurile!
Asul tortului cu ciocolata, vei fi TU! :)
Comentarii
Super