Blatul: Fierbi laptele cu untul, zaharul si cacaua. Dupa ce a dat in clocot, lasi sa se raceasca, dupa care adaugi treptat galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma.
Torni aluatul intr-o forma de prajitura unsa si tapetata si-l dai la cuptor pentru 30 de minute, dupa care il lasi sa se raceasca.
Crema: Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul-e intotdeauna il macin, apoi nuca macinata.
Glazura: Se pune pe foc apa cu zaharul si margarina, se presara cacao si se amesteca bine-eu am dublat cantitatile. Se fierbe bine si se toarna peste compozitie.
Asamblarea: Peste blatul racit se intinde jumnatate din cantitatea de crema, apoi se aseaza piscoturile trecute prin ciocolata calda, peste care se pune cealalta jumatate de crema, apoi se toarna glazura calda. Se taie a doua zi.
Comentarii:
Foarte buna
Arata f' bine nu stiu cit e de gustoasa