Petitchef

Inghetata cu dulce de leche si nuci/ Dulce de leche and walnuts ice cream

Desert
2 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pentru a coace nucile introduceti-le pentru 10 minute in cuptorul incins la 200 de grade Celsius.
  • Se incalzeste laptele si frisca lichida intr-o craticioara pana cand incepe sa fiarba. Se opreste focul, si se adauga aprox jumatate din cantitatea de dulce de leche .
  • Se mesteca cu telul pana se topeste, apoi se incorporeaza si vanilia. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider intre 20 de minute - o ora.
  • Se toarna compozitia rece in bolul pentru masina de inghetata si se mixeaza in masina dupa cate minute sunt necesare dupa instructiunile masinii . Cand inghetata este gata, se poate pune restul de dulce de leche si nucile tocate, si se mesteca putin.
  • Se pune in containere de plastic in congelator, se lasa 1 ora - doua inainte de servire .
  • Este un deliciu pentru oameni mari si oameni mici.


Poze

Inghetata cu dulce de leche si nuci/ Dulce de leche and walnuts ice cream
Inghetata cu dulce de leche si nuci/ Dulce de leche and walnuts ice cream - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inghetata de casa-petitchef
Inghetata de casa-petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Înghețată cu iaurt și zmeură
Înghețată cu iaurt și zmeură
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dame blanche, inghetata perfecta
Dame blanche, inghetata perfecta
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează