Inghetata la pahar
Ingrediente
2
Pentru paleuri :
Pentru inghetata:
Rețete inrudite
-
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
-
Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
-
Inghetata de casa-petitchef
-
Înghețată cu iaurt și zmeură
Preparare
- Albusurile se bat spuma se adauga zaharul dupa aceea nuca macinata si cacaoa.
- Intr-o tava punem hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri se formeaza cercuri si se introduc la cuptor la 160 grade.
- Dupa ce s-au copt cu ajutorul unui cutit se desprinde de pe hartie si se lasa sa se raceasca .
- Punem zaharul peste fructe si se pune pe foc ,se face un sirop mai gros (pasand fructele),se lasa sa se raceasca .Frisca se bate, la sfarsit se incorporeaza cu iaurtul.
- Se preagatesc doua pahare ,se pune un strat din compozitia de inghetata dupa un paleu alt strat de inghetata peste sirop si continuam asa pana sus .
Se lasa la congelator 3 ore .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!