Petitchef

Inghetata la pahar

Desert
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pentru paleuri :

Pentru inghetata:

Preparare

  • Albusurile se bat spuma se adauga zaharul dupa aceea nuca macinata si cacaoa.
  • Intr-o tava punem hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri se formeaza cercuri si se introduc la cuptor la 160 grade.
  • Dupa ce s-au copt cu ajutorul unui cutit se desprinde de pe hartie si se lasa sa se raceasca .
  • Punem zaharul peste fructe si se pune pe foc ,se face un sirop mai gros (pasand fructele),se lasa sa se raceasca .Frisca se bate, la sfarsit se incorporeaza cu iaurtul.
  • Se preagatesc doua pahare ,se pune un strat din compozitia de inghetata dupa un paleu alt strat de inghetata peste sirop si continuam asa pana sus .
    Se lasa la congelator 3 ore .


Poze

Inghetata la pahar
Inghetata la pahar - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inghetata de casa-petitchef
Inghetata de casa-petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Înghețată cu iaurt și zmeură
Înghețată cu iaurt și zmeură
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere Sorbetul - alternativa la inghetata Sorbetul - alternativa la inghetata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează