Inghetata la pahar

Desert
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

2

Pentru paleuri :

Pentru inghetata:

Preparare

  • Albusurile se bat spuma se adauga zaharul dupa aceea nuca macinata si cacaoa.
  • Intr-o tava punem hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri se formeaza cercuri si se introduc la cuptor la 160 grade.
  • Dupa ce s-au copt cu ajutorul unui cutit se desprinde de pe hartie si se lasa sa se raceasca .
  • Punem zaharul peste fructe si se pune pe foc ,se face un sirop mai gros (pasand fructele),se lasa sa se raceasca .Frisca se bate, la sfarsit se incorporeaza cu iaurtul.
  • Se preagatesc doua pahare ,se pune un strat din compozitia de inghetata dupa un paleu alt strat de inghetata peste sirop si continuam asa pana sus .
    Se lasa la congelator 3 ore .

Punctează această reţetă

NNela06

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: