Se framanta ingredientele de la aluat pana cand nu se mai lipeste de mana si nici de castron. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca, timp in care se face umplutura de nuci exact ca aceea de cozonac, amestecandu-se bine ingredientele iar la urma adaugandu-se albusurile bezea.
Se ia cate putin din aluat si se face foaie cu grosimea de jumatate de cm. Se taie foaia in romburi si gemul/nuca se pun pe unul din colturile lungi, apoi se ruleaza rombul de aluat si rezulta cornuletul. Se pun intr-o tava de aragaz neunsa, la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 20 de minute la foc potrivit spre iute. Se scot din tava cand sunt usor rumenite si se pun pe un platou. Se pudreaza cu putin zahar praf vanilat.
Comentarii (17):
Extraordinara reteta,,,recomandat pt. toti.
Super
Sint bune.
P
Foarte buna :*
Ii place
Deliciosi
Foarte bun.....
Fo bun
O.K.