Cornulete fara zahar

Desert
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se framanta ingredientele de la aluat pana cand nu se mai lipeste de mana si nici de castron. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca, timp in care se face umplutura de nuci exact ca aceea de cozonac, amestecandu-se bine ingredientele iar la urma adaugandu-se albusurile bezea.

    Se ia cate putin din aluat si se face foaie cu grosimea de jumatate de cm. Se taie foaia in romburi si gemul/nuca se pun pe unul din colturile lungi, apoi se ruleaza rombul de aluat si rezulta cornuletul.
    Se pun intr-o tava de aragaz neunsa, la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 20 de minute la foc potrivit spre iute. Se scot din tava cand sunt usor rumenite si se pun pe un platou. Se pudreaza cu putin zahar praf vanilat.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Extraordinara reteta,,,recomandat pt. toti.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sint bune.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

P

abuz

anonymous

Foarte buna :*

abuz

anonymous

Ii place

abuz

elena.bica

Deliciosi

abuz

anonymous

Foarte bun.....

abuz

anonymous

Fo bun

abuz

anonymous

O.K.

abuz
  • pagina 1 / 2