Cornulețe bicolore cu rahat și cocos
votează acum

E reteta delicioasa si usor de facut
Ingrediente
19
Preparare
- Amestecam apa cu drojdia, zaharul, uleiul, ouăle bătute, zaharul cu scortisoara, sarea si faina și frământam adăugând faina daca mai e nevoie. Împărțim în doua si o parte o amestecam cu cacaua. Lasam cele doua aluaturi sa crească 3 ore.
- Caramelizam zaharul apoi adaugam apa si fierbem pana se topește caramelul.
- Cand aluaturile sunt gata le impartim in patru. Punem o bucata alba peste una maro si intindem o foaie rotunda, taiem 8 triunghiuri apoi punem rahat si rulam. La fel facem cu toate apoi le punem in tava si le coacem 15 minute la 200 grade.
- Cand cornulețele sunt gata le insiropam si le dam prin nuca de cocos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!