Intr-un castron am amestecat cele 2 galbenusuri impreuna cu crema de branza a amestecat bine a adaugat apoi otetul si smantana.
Dupa care am inglobat faina amestecata cu praful de copt, sare nu am mai adaugat caci era destul de sarata crema de branza.
A obtinut o mingiuta de aluat pe care am dat-o la frigider pentru o ora a scos aluatul de la frigider si l-am framantat de mai multe ori pana a obtinut un aluat fin si matasos numai bun de modelat. Din el am taiat triunghiuri.
A taiat bastonase rahatul si cu el am umplut triunghiurile a dat cornuletele la cuptorul incins pana s-au rumenit usor.
Imediat ce le-a scos din cuptor le-a dat prin zaharul pudra amestecat cu zaharul vanilat s-au copt foarte repede si tare frumos.
A gustat cateva calde iar cu restul ne-a delectat toti ai casei dimineata la cafea.
A doua zi s-au pastrat la fel de pufoase si usoare.
A treia zi nu stiu sa va spun caci disparusera demult va invit cu draga inima sa le faceti si sa-mi spuneti cum v-au iesit.
Comentarii:
Excelente !!!!
Foarte gustoase! multumesc pentru reteta!
Belle
Mmmmmmmmmmmmm...................fffbune