Cornulete pufoase cu rahat

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-un castron am amestecat cele 2 galbenusuri impreuna cu crema de branza a amestecat bine a adaugat apoi otetul si smantana.
  • Dupa care am inglobat faina amestecata cu praful de copt, sare nu am mai adaugat caci era destul de sarata crema de branza.
  • A obtinut o mingiuta de aluat pe care am dat-o la frigider pentru o ora a scos aluatul de la frigider si l-am framantat de mai multe ori pana a obtinut un aluat fin si matasos numai bun de modelat. Din el am taiat triunghiuri.
  • A taiat bastonase rahatul si cu el am umplut triunghiurile a dat cornuletele la cuptorul incins pana s-au rumenit usor.
  • Imediat ce le-a scos din cuptor le-a dat prin zaharul pudra amestecat cu zaharul vanilat s-au copt foarte repede si tare frumos.
  • A gustat cateva calde iar cu restul ne-a delectat toti ai casei dimineata la cafea.
  • A doua zi s-au pastrat la fel de pufoase si usoare.
  • A treia zi nu stiu sa va spun caci disparusera demult
    va invit cu draga inima sa le faceti si sa-mi spuneti cum v-au iesit.

Punctează această reţetă

AAndreea Chinesefood

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelente !!!!

abuz

anonymous

Foarte gustoase! multumesc pentru reteta!

abuz

anonymous

Belle

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmm...................fffbune

abuz