Cornulete cu rahat-carmen
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Margarina se amesteca cu zaharul,se adauga apa si otetul,apoi faina si se framanta un aluat elastic.Aluatul se inveleste in folie si se da la rece,o seara.
- Dupa ce a stat la rece,aluatul se intinde in foaie si se taie in triunghiuri pe care punem rahat si formam cornuletele.
- Se pun in tava pe hartie de copt,se dau la cuptor(incalzit inainte).
Cand se scot,calde,se dau prin zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Care le-a facut este un bucatar priceput sau o bucataresa priceputa!
am gătit această rețetă
B
bodea iuliana
Nici un fel de praf nu e necesar?de copt, bicarbonat, nimic?
anonymous
Super bune
anonymous
Superrrr acum le fac
anonymous
.....
anonymous
O sa incerc aceasta reteta astazi..sper sa-mi iasa
anonymous
Delicioase
anonymous
Excelent
anonymous
Fff deliciosi!!! mi-am facut pofta de dulce in post!!
anonymous
Cred ca este foarte buna
Punctează această reţetă