Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...
Ingrediente: 1ceapa mica tocata marunt 50 grame unt 1 lingura malai 120 ml apa 400 ml suc de rosii Diverse condimente: oregano, maghiran, etc. 1 legatura...
Ingrediente: 500 de grame de ciuperci, 500 de ml de suc de rosii, o cana cu apa, 0 legatura de verdeata(patrunjel proaspat), o mana de spaghete sare, cimbru, o...
Ingrediente: 250 g paste scurte 300 g broccoli 25 g unt 600 ml lapte 25 g faina 2 lingurite caperri 2 rosii sare, piper 4 bucati piept de pui 50 g cascaval
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper
Ingrediente: 1 cana de paste 1 vanata medie taiata bucati mari 1 ceapa rosie mare taiata bucati mari 1 ardei gras rosu taiat bucati mari 1 ardei gras galben...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...