Ingrediente: un blat de cacao din 3 oua 3 linguri de zahar 1 lingura cacao si 3 linguri faina inca unul alb din 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina,ptr.tava...
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o...
Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 g cacao...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura cacao,...
Ingrediente: 350 g. faina 150 g. zahar 1 praf de sare 1 ou 200 g. unt sau 250 g. margarina 150 g. nuca 2 linguri rom o jumatate pliculet praf de copt 2-3...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, colorant alimentar rosu-carmin, o lingurita rasa de cacao, 300 g rahat, o lamaie...
Ingrediente: – 4 galbenusuri sau, 2 oua întregi, 140 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao sau 100 g ciocolata de menaj, o lingura rom, un pachetel cu zahar vanilat, 4...
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de...