Petitchef

Prajitura Red Velvet

Desert
4 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Ustensile:

Preparare

  • A facut un pandispan din albusurile mixate spuma cu zaharul si zaharul vanilat, galbenusurile adaugate pe rand, apoi uleiul. Dupa aceea a scos putin din compozitie si am amestecat cu colorantul intr-o ceasca, pana cand a obtinut culoarea dorita, dar dupa colorare am adaugat si o lingurita rasa de cacao in aluat pentru a-i atenua nuanta galbuie, naturala.
  • Dupa aceea a turnat faina amestecata cu praful de copt, iar la urma 2 linguri de rom si m mixat la viteza 1 pana la omogenizare.
  • Aluatul l-a pus in tava pe hartie de copt si a dat la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute la foc potrivit. Nu este mult aluat, pentru ca acest blat trebuie sa iasa subtire ca un blat de tort. A facut testul cu scobitoarea si dupa ce a fost gata, l-a lasat la racit in tava.
  • Intre timp am facut crema de rahat: rahatul dat prin masina de carne, impreuna cu coaja de lamaie si cu lamaia decojita de partea alba si taiata bucatele, apoi totul amestecat bine cu 100 g de margarina sau unt la temperatura camerei.
  • Dupa ce blatul s-a racit, am indepartat hartia de copt si l-a taiat in 3 bucati egale, pe care le-a umplut cu crema si le-a suprapus, asezand prajitura intr-o alta tava.
  • A imbracat prajitura intr-un start de frisca, iar cu restul de frisca a ornat pe deasupra. Am dat la rece 2 ore, apoi am portionat si am servit.


Poze

Prajitura Red Velvet
Prajitura Red Velvet - poza 2
Prajitura Red Velvet - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează