A facut un pandispan din albusurile mixate spuma cu zaharul si zaharul vanilat, galbenusurile adaugate pe rand, apoi uleiul. Dupa aceea a scos putin din compozitie si am amestecat cu colorantul intr-o ceasca, pana cand a obtinut culoarea dorita, dar dupa colorare am adaugat si o lingurita rasa de cacao in aluat pentru a-i atenua nuanta galbuie, naturala.
Dupa aceea a turnat faina amestecata cu praful de copt, iar la urma 2 linguri de rom si m mixat la viteza 1 pana la omogenizare.
Aluatul l-a pus in tava pe hartie de copt si a dat la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute la foc potrivit. Nu este mult aluat, pentru ca acest blat trebuie sa iasa subtire ca un blat de tort. A facut testul cu scobitoarea si dupa ce a fost gata, l-a lasat la racit in tava.
Intre timp am facut crema de rahat: rahatul dat prin masina de carne, impreuna cu coaja de lamaie si cu lamaia decojita de partea alba si taiata bucatele, apoi totul amestecat bine cu 100 g de margarina sau unt la temperatura camerei.
Dupa ce blatul s-a racit, am indepartat hartia de copt si l-a taiat in 3 bucati egale, pe care le-a umplut cu crema si le-a suprapus, asezand prajitura intr-o alta tava.
A imbracat prajitura intr-un start de frisca, iar cu restul de frisca a ornat pe deasupra. Am dat la rece 2 ore, apoi am portionat si am servit.