Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...
Ingrediente: 1 ceapa medie 1 morcov potrivit 1 pastrârnac potrivit ½ telina micuta 1 ardei rosu 1 dovlecel mediu 1 cartof maricel 15 cm tija praz 150 g fasole...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: 700 g ciolan porc 1 ceapa mica 1/4 praz 1 pastarnac 1 morcov 1/2 telina mica cca 1 ardei rosu (eu am avut de la congelator) suc de rosii o mana...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 morcovi 2 ardei grasi O telina Un dovlecel Un praz 200 g varza alba 3 cartofi 100 g rosii proaspete sau in bulion 400 ml zeama varza 50 ml ulei...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 1 morcov 1 telina 1 sfecla rosie 1 radacina pastarnac 1 fir de praz 1/4 varza alba 200 g rosii 2 cuburi vegeta 200 ml bors de casa verdeata...